رییس دانشگاه اصفهان در ادامه ضمن تاکید بر ارتباط دوسویه بین وزارت علوم و هیات نظارت استان تصریح نمود: سیاست های نظارتی تاکنون از وزارت علوم به ما اعلام می شد ولی امروز انتظار می رود در سیاست گذاری و تصمیم سازی ها از پتانسیل بالای استانی بهره مند و در راستای بهبود کیفیت از ارتباط دوسویه با وزارت علوم برخوردار باشیم.
رییس هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در ادامه ضمن تاکید بر ایجاد توازن بین نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در آموزش عالی استان بیان داشت: انتظاری که از دانشگاه ها می رود فراتر از بحث های آموزشی و پژوهشی است. بنابراین باید برای ایجاد توازن بین این سه شاخص فعالیت نمایند.
دکتر هرسیج کیفی سازی در آموزش عالی استان را از اولویت های هیات نظارت استان دانست و بر این مهم تاکید نمود.
وی همچنین ضمن اشاره به کمبود منابع انسانی اظهار داشت: همه دانشگاه ها با کمبود منابع انسانی مواحه هستند، هدف ما بهبود کیفیت آموزش عالی استان است و همه باید کمک کنند تا وضعیت آموزش عالی استان بهبود یافته و به نحو شایسته در جایگاه خود قرار بگیرد.
وی بر تقویت فضای مجازی و فعال تر شدن سامانه های ارتباطی تاکید و خواستار برون سپاری برخی از امور به کارگزارانی در خارج از دانشگاه ها شد.
دکتر هرسیج نظارت های درون دانشگاهی را نیز بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح نمود: نظارت های درون دانشگاهی می تواند بر تقویت نظارت های برون سازمانی تاثیر مثبت بگذارد.
وی چشم انداز دوره جدید هیات نظارت را مبتنی بر ایجاد توازن، هوشمند سازی و استفاده بهینه از امکانات موجود قلمداد و بر این مهم تاکید نمود.
دکتر محمد فرامرزی دبیر هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان نیز ضمن ارایه گزارش عملکرد و رویکردهای دبیرخانه هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان در سال1401 اظهار داشت: جایگاه هیات های استانی در واقع بین شوراها، دفاتر و نظارت و ارزیابی درون دانشگاه ها و شورای نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیتی که در وزارت عتف است قرار دارد و در اصل رابط بین مرکز نظارت در هر استان هیات است.
وی شناسایی نقاط ضعف و قوت و چالش ها و فرصت های موسسه های استان، نهادینه سازی فرهنگ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در موسسه های استان، ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی و فناوری، دانشجویی و فرهنگی، اجتماعی و اداری و پشتیبانی در موسسه های استان، افزایش بهره وری با استفاده از فرایند نظام مند نظارت و ارزیابی در موسسه های استان، تضمین کیفیت نظام مند در موسسه های استان از طریق بررسی وضعیت موجود با استانداردهای ملی و منطقه ای را از اهداف هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان برشمرد.
دکتر فرامرزی تصریح نمود: پاسخگو نمودن موسسه های استان نسبت به عملکرد و کیفیت فعالیت ها و برنامه های خود، حمایت و پشتیبانی از نوآوری ها در ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش، پژوهش و فناوری در سطح آموزش عالی استان، جلب مشارکت موسسه ها، نهادها و انجمن های استان در ارتقای کیفیت آموزش، پژوهش و فناوری، کمک به شکل گیری شبکه های ارزیابی و تضمین کیفیت در سطح زیر نظام ها و موسسه های استان، بروز رسانی و تدوین سند آمایش آموزش عالی، علم، فناوری و نوآوری استان در راستای ماموریت گرایی کلیه زیر نظام های آموزش عالی و بهره برداری از مزیت های منطقه ای از اولویت های کاری مهم دبیرخانه است.
وی افزود: تهیه گرارش عملکرد سالانه موسسات آموزش عالی استان با رویکرد تحلیلی و عملکردی به جای گزارش های کمی و شکلی، توجه ویژه و ورود به موضوع تضمین کیفیت، ضمن حفظ وظایف نظارتی و ارزیابی در سطح موسسات و آموزش عالی استان با توسعه برنامه های آموزشی توانمند سازی و بهبود کیفیت اعضای هیات علمی، کارکنان موسسات و شبکه نظارت و ارزیابی از دیگر رویکردهای هیات نظارت استانی است که باید به آن توجه نمود.
گفتنی است: سی و نهمین جلسه هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان 30 خرداد 1401 در محل ساختمان مرکزی دانشگاه اصفهان برگزار و از اعضای پنجمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان تقدیر به عمل آمد. همچنین در این نشست اعضای ششمین دوره هیات نظارت اعلام و اعضای کارگروه های تخصصی نیز معرفی شدند.