۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

مدیر نظارت ،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه اصفهان منصوب گردید

دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان با صدور حکمی، دکتر رضا مختاری ملک آبادی عضو هیات علمی دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه ریزی را به عنوان مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه اصفهان منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است، امید است با توکل بر خداوند بزرگ با رویکردی «خردمندانه، نوآورانه و جهادی» در راستای تحقق سیاستها و اهداف ابلاغی علم و فناوری مقام معظم رهبری؛ نقشه جامع علمی کشور؛ سند دانشگاه اسلامی؛ سند آمایش ملی و نظام آموزش عالی و برنامۀ دانشگاه جامعه محور و تمدن­ ساز نسبت به این امور همت گمارید
:

بهبود و ارتقاء کیفیت وکارایی دانشگاه با نظارت و ارزیابی مستمر برنامه ها، عملکردها و حسن اجرای قوانین و مقررات در حوزه های مختلف دانشگاه بویژه برنامه راهبردی؛ اجرای مصوبات و دستورالعملهای شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف؛ نظارت بر حسن اجرای کلیه قوانین و مقررات دانشگاه و ارائه گزارش موارد تخلف؛ تهیه گزارش مربوط به کیفیت آموزشی، پژوهشی فناوری، فرهنگی، دانشجویی، بین الملل و اجرایی دانشگاه؛ ارزیابی ارتقاء کیفیت و کمیت فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، دانشجویی، بین الملل و اجرایی؛ بررسی مشکلات و موانع رشد کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه و ارائه طرحهای مناسب جهت بهبود و افزایش سطح کیفی آموزش و پژوهش دانشگاه؛ نظارت و ارزیابی منظم فعالیتهای مدیران دانشگاه با هماهنگی و همکاری معاونتهای مرتبط و نهادینه کردن ارزیابی درونی و ایجاد وحدت رویه در امر نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت در همه حوزه‌های عملکرد دانشگاه.

مزید توفیقات جناب عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از خداوند بزرگ خواستارم.

تاریخ:
1403/02/24
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - معاونت آموزشی - طبقه اول - دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استانی
کدپستی: 8174673441
nezarat.ostani@staf.ui.ac.ir